Onze instructeurs leren je rijden
met plezier

Verkeersschool LIMA Amsterdam is dé plek om op een prettige manier een rijbewijs te behalen. De geduldige instructeurs hebben niet alleen oog voor de plezierige kanten van het autorijden, zij hebben ook veiligheid en het milieu hoog in het vaandel staan. Dat vertaalt zich in een milieubewuste rijstijl in een zuinige Volkswagen Polo Bluemotion of Volvo V40. Met moderne les technieken brengen zij iedereen de fijne kneepjes van het autorijden bij. Maar dat is niet alles, Geerlig en Abel brengen rust en humor in de auto.

Lima instructeur Geerlig van Olst

linkedIn-profiel van Geerlig van Olst Geerlig van Olst

Geerlig is jouw rijinstructeur en oprichter van Verkeersschool Lima Amsterdam. Sinds 2008 hebben al meer dan honderd leerlingen uit verschilende landen hun Nederlandse rijbewijs gehaald dankzij rijschool Lima.

Lima instructeur Abel van Olst

linkedIn-profiel van Abel vban Olst Abel van Olst

Eind 2014 is Abel instructeur en mede-eigenaar van autorijschool Lima geworden. Abel heeft als manager van luxe hotels in Amsterdam en New York veel internationale ervaring als trainer.

LIMA instructeur op TV bij Bambi's Drive

Na de uitzending van de hit-serie 'De slechtste chauffeur van Nederland' heeft Bambi Bogert besloten dat het tijd is om ECHT te leren rijden.

Onder begeleiding van Geerlig, gespecialiceerd in het trainen van expats, baant Bambi zich een weg door de drukke straten van Amsterdam. Terwijl ze fietsers en toeristen probeert te ontwijken, probeert ze tevens de kunst van het schakelen onder de knie te krijgen.

Bekijk alle afleveringen hier