Onze instructeurs leren je rijden
met plezier

Verkeersschool LIMA Amsterdam is de plek om op een prettige manier je rijbewijs halen. De geduldige instructeurs hebben niet alleen oog voor de fun en veiligheid van het autorijden, maar ook voor het milieu. Daarom heeft LIMA ervoor gekozen om te gaan rijden met de Tesla Model 3. Deze elektrische automaat stoot helemaal geen CO2 uit! En wie wil schakelen leert een milieubewuste rijstijl in een zuinige Volkswagen Polo Bluemotion of Volvo V40. Met moderne les-technieken brengen de instructeurs iedereen de fijne kneepjes van het autorijden bij. Maar dat is niet alles, Geerlig en Abel brengen ook rust en humor in de auto.

Lima instructeur Geerlig van Olst

linkedIn-profiel van Geerlig van Olst Geerlig van Olst

Geerlig is instructeur en oprichter van Verkeersschool LIMA Amsterdam. Sinds 2008 hebben al meer dan vierhonderd leerlingen uit verschillende landen hun Nederlandse rijbewijs gehaald met rijschool Lima.

Lima instructeur Abel van Olst

linkedIn-profiel van Abel vban Olst Abel van Olst

Abel is instructeur en mede-eigenaar van autorijschool LIMA. Hij heeft als manager van luxe hotels in Amsterdam en New York veel internationale ervaring als trainer.

LIMA instructeur op TV bij Bambi's Drive

Na de uitzending van de hit-serie 'De slechtste chauffeur van Nederland' heeft Bambi Bogert besloten dat het tijd is om ECHT te leren rijden.

Onder begeleiding van Geerlig, gespecialiceerd in het trainen van expats, baant Bambi zich een weg door de drukke straten van Amsterdam. Terwijl ze fietsers en toeristen probeert te ontwijken, probeert ze tevens de kunst van het schakelen onder de knie te krijgen.

Bekijk alle afleveringen hier