ONZE INSTRUCTEURS LEREN JE RIJDEN MET PLEZIER

Verkeersschool LIMA Amsterdam is de plek om op een fijne manier je rijbewijs halen. De geduldige instructeurs hebben niet alleen oog voor de fun en veiligheid van het autorijden, maar ook voor het milieu. Daarom heeft LIMA er sinds 2024 voor gekozen om bewust afscheid te nemen van de vervuilende verbrandingsmotor.

We geven alleen nog rijles in Tesla’s. We reden al met een Model 3 en daar is nu een Tesla Model Y bijgekomen. Deze elektrische automaten stoten helemaal geen CO₂ uit en bieden ultiem rijgemak en rijplezier! Met moderne les-technieken brengen de instructeurs iedereen de fijne kneepjes van het autorijden bij. Maar dat is niet alles, Geerlig en Abel brengen ook rust en humor in de auto.

Geerlig van Olst

Geerlig is instructeur en oprichter van Verkeersschool LIMA Amsterdam. Sinds 2008 hebben al bijna vijfhonderd leerlingen uit verschillende landen hun Nederlandse rijbewijs gehaald met rijschool Lima.

Abel van Olst

Abel is instructeur en mede-eigenaar van autorijschool LIMA. Hij heeft als manager van luxe hotels in Amsterdam en New York veel internationale ervaring als trainer.

LIMA instructeur op TV bij Bambi's Drive

Na de uitzending van de hit-serie ‘De slechtste chauffeur van Nederland’ heeft Bambi Bogert besloten dat het tijd is om ECHT te leren rijden.

Onder begeleiding van Geerlig, gespecialiceerd in het trainen van expats, baant Bambi zich een weg door de drukke straten van Amsterdam. Terwijl ze fietsers en toeristen probeert te ontwijken, probeert ze tevens de kunst van het schakelen onder de knie te krijgen.

Aanmelden of informatie aanvragen

Neem contact met ons op om je aan te melden voor een van onze cursussen of voor de vrijblijvende introductie-les van 60 minuten à € 60,-.

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak:

06-24577744 (SMS of WhatsApp)
lima@lima-amsterdam.nl

Als je liever teruggebeld wilt worden, laat dan hier je naam, email en telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.